Σας αρέσει ο σκοπός και το περιεχόμενο του site μας; Δείξτε την αγάπη σας κάνοντας like στη σελίδα μας στο Facebook Under6.gr και μείνετε συντονισμένοι!

Φωτογραφίες από την πρώτη συνάντηση γονέων προσχολικής ηλικίας στην Τρίπολη

Ευχαριστούμε θερμά τις κυρίες Αγγελική και Βάλια Τέλα από τον παιδικό σταθμό Νέκταρ Ζωής για τις πολύ όμορφες στιγμές που χάρισαν στα μικρά παιδιά και στους γονείς που βρέθηκαν την Κυριακή 20  Νοεμβρίου στο Arena Sports Club της Τρίπολης. Η εκδήλωση ξεκίνησε με την κατασκευή χιονάνθρωπων με απλά υλικά και συνεχίστηκε με μουσικοκινητικά παιχνίδια. Στο τέλος της εκδήλωσης μια τυχερή μαμά κέρδισε ένα ημερολόγιο με ασκήσεις αυτογνωσίας από την Μαρία Πατσίλιβα. Ευχαριστούμε όλους όσους ήρθαν και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη μας συνάντηση! Ακολουθούν οι φωτογραφίες από την εκδήλωση.

Διαβάστε Περισσότερα

Ιδέες για παιχνίδια, αναπτυξιακές ασκήσεις και άλλες δραστηριότητες για ηλικίες από 0 έως 6 ετών [Βίντεο]

Μια σειρά από εκπαιδευτικά βίντεο με παιχνίδια, ασκήσεις και άλλες δραστηριότητες για βρέφη, νήπια και μικρά παιδιά μπορείτε να βρείτε στο επίσημο κανάλι του Αναπτυξιακού Κέντρου Mandou στο YouTube. Αυτό που μας άρεσε είναι η πολύ καλή οργάνωση και η σαφής ηλικιακή σήμανση.

Διαβάστε Περισσότερα

Πείτε μας τις σας ενδιαφέρει!

Θέλει λιγότερο από 1 λεπτό για να συμπληρωθεί και θα μας βοηθήσει πολύ στο να επιλέξουμε μαζί τις μελλοντικές εκδηλώσεις και δημοσιεύσεις του under6! Κάντε κλικ εδώ για να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο.

Ακολουθήστε μας

Βρείτε μας σε παρακάτω social media

Follow us

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod.