Σας αρέσει ο σκοπός και το περιεχόμενο του site μας; Δείξτε την αγάπη σας κάνοντας like στη σελίδα μας στο Facebook Under6.gr και μείνετε συντονισμένοι!

Κουίζ - Πόσο καλά (ανα)γνωρίζετε τον παιδικό πνιγμό;

Η χώρα μας κατέχει μια ακόμα θλιβερή πρωτιά, αφού όσο αφορά τους πνιγμούς είναι πρώτη στην Ευρώπη και δεύτερη παγκοσμίως. Πέρα από τα άτομα που πνίγονται υπάρχουν και πολλά θύματα παρ' ολίγον πνιγμού, τα οποία μπορεί να εμφανίσουν μόνιμες βλάβες στην υγεία τους (π.χ. νευρολογικές παθήσεις).

Για τον λόγο αυτό είναι πολύ σημαντικό οι γονείς να προλαμβάνουν δυσάρεστες καταστάσεις μέσω της πρόληψης και της σωστής ενημέρωσης. Το under6.gr ετοίμασε ένα κουίζ σχετικά με τον πνιγμό ειδικά για τους γονείς προσχολικής ηλικίας, μιας και οι ηλικίες από 0 έως 4 χρονών είναι οι πιο ευάλωτες. Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για να δοκιμάσετε τις γνώσεις σας!

Ξεκινήστε το κουίζ για τον παιδικό πνιγμό

 

Πείτε μας τις σας ενδιαφέρει!

Θέλει λιγότερο από 1 λεπτό για να συμπληρωθεί και θα μας βοηθήσει πολύ στο να επιλέξουμε μαζί τις μελλοντικές εκδηλώσεις και δημοσιεύσεις του under6! Κάντε κλικ εδώ για να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο.

Ακολουθήστε μας

Βρείτε μας σε παρακάτω social media

Follow us

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod.